Verhuizing – deel 1

Degenen die mij persoonlijk kennen, weten dat wij (mijn vriend, zoon en dochter) vorige week zijn verhuisd. We hadden ons huis al een tijd te koop in de hoop de stap te kunnen maken naar een mooie ruime familiewoning voor de rest van… tja, voor een hele tijd! Eindelijk is het gelukt, vrijdag was de sleuteloverdracht van ons oude huis en we zijn verhuisd. Naar mijn schoonmoeder.

Huh? Ja, we wonen tijdelijk bij mijn schoonmoeder, want ons droomhuis is nog niet beschikbaar. Dus, als je denkt dat ik me lekker kan uitleven in het interieur, dan heb je het mis! Beppe, want zo noemen we haar, heeft het huis al ingericht natuurlijk. Het enige wat wij toevoegen is een berg speelgoed en een heleboel meer wasgoed.

Maar goed, de tijd dat we hier zitten, kunnen we natuurlijk wel heel goed gebruiken om na te denken over wat we willen ons nieuwe huis! Op de VT wonen & designbeurs had ik al heel wat moois gespot, zoals deze bank uit de nieuwe collectie Take it Easy van Linteloo. Wat zit ie heerlijk! En leuk, want je kan zelfs de kleur van de biesjes bepalen. Nog even sparen en wie weet staat hij straks te pronken in onze woonkamer.

Bank Take it Easy van Linteloo

Bank Take it Easy van Linteloo

Ook zag ik mooie stoelen voor aan de eettafel. Al ben ik er nog niet over uit of ik er misschien ook een bankje aan wil toevoegen, want lekker ruimtebesparend en je hebt gelijk plek voor onverwachte gasten! Deze stoel van Spoinq is prachtig vormgegeven met het gebogen hout, maar wat nog het leukste is aan deze serie, is dat je in de online ontwerpstudio de stoel zelf kan samenstellen. Welk onderstel wil je, wil je stof, leer of kunstleer, welke kleur, armleuningen of niet? Je kan alle kanten op! Probeer het zelf een keer zou ik zeggen! Dit zijn twee voorbeelden die ik op de beurs zag.

Er is nog veel om over na te denken qua inrichting. Heb je goede tips, ik houd me aanbevolen! En nu nog hopen dat vriendlief het met me eens is!

Een gedachte over “Verhuizing – deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s