Woontrends op de VTwonen & designbeurs

Het is alweer een week geleden dat ik rondliep op de VT wonen & design beurs. Een week? Ja, een week! Waarom ik dan niet eerder een blog heb geschreven? Tja, dat is een goede vraag. Laten we zeggen dat het leven als werkende moeder van twee kleine kinderen soms gewoon erg veel van je vraagt. Maar niet getreurd, want hier is dan toch mijn blog!

Goed, de VTwonen & designbeurs dus. Een beurs bestaande uit 3 hallen volgeladen met designers, woonlabels, woonmagazines, enzovoort. Waar schrijf je dan je blog precies over? Ik ga jullie dus gewoon een sfeerimpressie laten zien, waarbij ik de nadruk leg op de woontrends van nu.

De belangrijkste woontrends zijn onder te verdelen in botanisch, blauwen en zwart-wit. Voor de eerste twee moet je wel durven, maar het geeft een prachtig sfeervol en warm interieur. En voor het botanische geldt: planten zijn ook nog super gezond voor je!

De blauwen geven een instant warm gevoel, mits je ze op een goede manier combineert! Een enkele blauwe muur bijvoorbeeld kan kil overkomen, maar als je daar een andere kleur blauw aan toevoegt, bijvoorbeeld in je meubels, accessoires of vloerkleed, dan krijg je een prachtig geheel. Of voeg eens een contrastkleur toe, zoals koper of okergeel.

Tenslotte is er nog de zwart-witte en vaak ook industriële woontrend. Vooral de werkplek wordt ingericht met een witte basis en aangevuld met zwarte items, het liefst van metaal. Dus pak een pot verf en tover je houten stoel om tot een beauty in je werkkamer.

Voor elk wat wils dus op de beurs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s